Image

Al Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya treballem, pel futur de les generacions més joves, on coincidim amb el Petit Taller de Cançons, que contribueix al seu desenvolupament artístic tot oferint temes que parlin de les emocions o dels valors que cal preservar i enfortir, com l’amor per la vida que ens envolta o la lluita compartida per assolir un millor futur.

LA VEU DE LA TERRA és una cantata composada per nou cants i vuit clams intermedis. El propi planeta, el seu personatge principal, aixeca la veu per denunciar els atacs que està rebent des de fa ja massa temps i ens acosta a la infinitat de bones sensacions o sentiments positius que ens desperten els seus paisatges.

Aquest projecte va acompanyat de més de 40 activitats educatives, amb les seves programacions curriculars, destinades a ser treballades a les escoles i els instituts per tal de facilitar la tasca al professorat, bé sigui l’especialista de música o bé la resta de l’equip docent que vulgui participar en el projecte.

En el material didàctic que us presentem hi trobareu videoclips, partitures, bases instrumentals, vídeo-tutorials... També us hi oferim les programacions de cada activitat, pautes d’observació del docent i graelles d’autoavaluació de l’alumnat.

Esperem que aquestes cançons que ha creat el Petit Taller de Cançons ajudin a conscienciar de l’alerta climàtica, no només els alumnes que les treballaran a classe gràcies a totes les activitats educatives que les acompanyen, sinó, també, i molt especialment, tots aquells estaments que tenen a les seves mans la possibilitat que encara hi siguem a temps. A LA VEU DE LA TERRA, hem intentat mostrar tan sols una petita part de la bellesa que es perdrà si no ho aconseguim.

Camp d’Aprenentatge Pau Casals
Petit Taller de Cançons

Músics

Teclats: David Melgar
Veu: Àngels López
Guitarra Acústica: Andreu Arévalo
Guitarra Elèctrica: Òscar Gutiérrez
Baix: David Ibarz
Bateria: Jordi Salvadó
Violoncel i contrabaix: Joan Palet
Violí i viola: Ricart Renart

Cor de l'escola
Montsant de Reus

Directora: Judit Cavallé
 

Ainara Rebollo, Ariadna Ahumada, Ariadna Corbella, Clàudia Buigues, Èlia Bartolí, Elisenda Subirats, John Sánchez, Júlia Margalef, Júlia Vidilla, Laia Porqueres, Maria Cantano, Maria Castro, Marwa Marouan, Xavier Martí.

Cor Zóngora

Directora: Montserrat Meneses
 

Anna Casas, Anna Mañé, Cilia Margareta Willem, Gemma Vigo, Gisel·la Arévalo, Laia Batlle, Laura Forcada, Laura Relea, Maria del Mar Solé, Maria Figueras, Maria Romeu, Marta Minguella, Mercè Guitart, Mireia Mercadé, Núria Ferrando, Rosa Minguella, Susan Hursey, Vanesa Torruella, Victòria Solé, Yasmin El Farhi.

Clams

Centre de Lectura de Reus
Escola Pau Casals (El Vendrell)

Leire Mijan
Biel Aragones
Max Rossell
Berta Morejón

Enregistrat a:

Casa Murada

Masteritzat

Ultramarinos

Materials didàctics

Camp d'Aprenentatge Pau Casals

Ada Jiménez
Janet Riambau
David Melgar
 
Àngels López
Rosa Sanahuja
Joan Gibert
Noé Forés
Savina Rull
Marta Melgar
Pau Melgar

Vídeo

Bysout Films

Disseny portada i web

dseny.com

Amb la col·laboració de

Image